El passat 17 de setembre va fer un any de la primera Assemblea General de la Cooperativa Directa. Després de deu anys de vida, vam fer una aposta per convertir-nos en el primer mitjà de comunicació cooperatiu sense ànim de lucre, en la modalitat de consumidores i usuàries, d’abast arreu dels Països Catalans.

Des d’aleshores, la Directa compta amb gairebé dos centenars de sòcies consumidores entre persones individuals i entitats. Són subscriptores que reben la revista cada quinze dies als seus domicilis i que han decidit fer un pas endavant a l’hora d’implicar-se en la gestió i la presa de decisions del projecte. Al mateix temps, hi ha vora una quarantena de sòcies col·laboradores i nou sòcies de treball.

Fent-te sòcia de la Directa tindràs la possibilitat de participar en el desenvolupament del projecte i ajudar a marcar les línies estratègiques, tant en l’àmbit social com periodístic.

Fent-te sòcia de la Directa ajudaràs a fer possible una veu periodística autogestionada, independent i compromesa amb la transformació social que té com a principal font de finançament les subscripcions i que limita la publicitat segons uns estrictes criteris ètics.

Encerta el tir!

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply