El pròxim dissabte 9 de juny, a les 10 del matí, celebrem la IV Assemblea General de la cooperativa La Directa al Centre Cívic de Cotxeres de Sants, a Barcelona. Després de presentar el pla estratègic del 2018 el passat mes de febrer i una estimació dels comptes del 2017, en aquesta ocasió exposarem la memòria i els comptes finals de l’any 2017 i si s’escau, la seva aprovació.

La participació a l’assemblea està oberta a totes aquelles persones que conformen la base social de La Directa: sòcies, subscriptores i col·laboradores. De totes maneres. únicament podran exercir el seu poder de decisió, a través del seu vot, les persones que en siguin sòcies.

Us recordem que La Directa és una cooperativa de consumidores i usuàries, on el pes de les decisions recau un 51% en les sòcies de consum: persones físiques i jurídiques, que també sou subscriptores del mitjà, un 40% en les sòcies col·laboradores, que creen continguts i aporten expertesa en diferents àmbits, i un 9% en les sòcies de treball.

Tenim previst fer una revisió del compliment de les línies estratègiques plantejades pel 2017. Per una banda, les relacionades amb les subscripcions, la distribució, la publicitat i l’elaboració de les edicions especials que tenen una incidència directa en els ingressos de la cooperativa. Per l’altra, les relacionades amb el treball periodístic, els continguts tant en l’edició del web com en el paper. Pel que es refereix a la difusió del projecte, valorarem la seva incidència a través de les activitats organitzades durant el 2017 i el seu abast i expansió territorial. També volem tractar com configurem l’espai de les imprescindibles col·laboracions i la seva dinamització. Finalment, revisarem les aliances i la intercooperació amb altres agents de l’economia social i solidària.

Si estàs interessada en formar part d’una cooperativa que promou un canvi de model periodístic i comunicatiu a través d’un periodisme cooperatiu, independent i que lluita per a la transformació social no dubtis en fer-te’n sòcia accedint a aquest enllaç.

Així podràs ajudar a garantir que La Directa continuï sent l’únic mitjà de comunicació finançat més del 70% per les subscriptores