Els comptes de la Directa 2017

By 12 de juny de 2018General

Els comptes anuals 2017 de La Directa, SCCL es van aprovar el passat dissabte 9 de juny a l’assemblea general de la cooperativa. Fem extensives les dades a vosaltres, subscriptores, ja que representeu, en un 73%, el finançament del projecte. Sou les que garantiu la sostenibilitat i la viabilitat d’un mitjà de comunicació cooperatiu, independent i que entén el periodisme com una eina de transformació social.

Constatem que la base social de La Directa, SCCL és cada cop més extensa. Hem acomiadat el 2017 amb més de 2.700 subscripcions, que representen un creixement net de 350 en relació amb l’any anterior. En els més de dotze anys de trajectòria com a mitjà, sempre apostant per un canvi de model periodístic i comunicatiu –en els darrers dos anys de vida en forma de cooperativa–, tenim el repte d’eixamplar encara més aquesta base social compromesa. És per aquest motiu que volem que sigueu vosaltres, les subscriptores, les que doneu continuïtat a aquest model, convertint-vos en sòcies i copropietàries del mitjà.

 

Actualment La Directa, SCCL compta amb més de 200 sòcies de consum, entre persones físiques i jurídiques que rebeu la publicació periòdicament i participeu dels òrgans de presa de decisió; 40 sòcies col·laboradores, que elaboreu continguts i aporteu la vostra expertesa en diferents àmbits, i 9 sòcies de treball encarregades de tirar endavant les tasques estructurals i les decisions preses segons el mandat de l’Assemblea i dels consells Rector, Social i Periodístic.